Előfizetői tartalom

Évet ismételhet a Raiffeisen

Portfolio
Továbbra is lebegteti a tőkeemelés lehetőségét a Raiffeisen Bank International. Az éves jelentését ma közzétevő osztrák bankcsoport idén több szempontból (hitelezési céltartalék, nettó kamatbevétel) is a tavalyi évi számok megismétlésére számít. A Raiffeisen részvényeivel jelenleg 1,7%-os pluszban kereskednek a bécsi tőzsdén.

Kis hatása lehet a Raffeisenre az osztrák banktitokkal kapcsolatos szabályozás lazításának, amelynek értelmében bizonyos információkat megosztanának más uniós országokkal - mondta kedden Herbert Stepic, a bankcsoport vezérigazgatója. Konkrétan a Raiffeisen Bank Internationalre (RBI) pedig Stepic nem lát potenciálisan negatív hatást. A témáról részletesebben:Kapcsolódó cikkünk2013.04.09Sérül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés