Előfizetői tartalom

A PSZÁF helyett Lázár jelentette be: bírságot kapott az Erste

MTI
|
Portfolio
Hárommillió forint bírsággal sújtotta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete az Erste Bank Zrt.-t, mivel a pénzintézet az önkormányzat számlavezető bankjaként jogszabálysértő módon járt el Hódmezővásárhellyel szemben - tájékoztatta Lázár János csütörtökön az MTI-t. A PSZÁF honlapján egyelőre nem található a Lázár János által említett bírságról szóló határozat.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján, regisztráljon Ön is! A Miniszterelnökséget vezető államtitkár, fideszes parlamenti képviselő elmondta: az Erste Bank Hungary Zrt. a hódmezővásárhelyi önkormányzat számlavezető pénzintézeteként "inkorrekt, tisztességtelen és a törvényeket sértő" lépéseket tett a várossal szemben, annak érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés