Előfizetői tartalom

EU: nemzetközi megtorláshoz vezethetnek az új amerikai bankszabályok

Portfolio
Protekcionista ellenlépést kockáztat az USA azzal, hogy a korábbinál több tőke megképzésére kényszeríti az Amerikában működő külföldi bankokat - figyelmeztetett Michel Barnier, az EU pénzügyi szolgáltatásokért felelős biztosa a Financial Times beszámolója szerint. A Fed vonatkozó javaslatai az év későbbi részében léphetnek életbe.

Hasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Michel Barnier Ben Bernanke Fed-elnökkel is közölte: a magasabb tőkekövetelményre vonatkozó amerikai tervek megtorláshoz vezethetnek az amerikai bankokkal szemben. A brit üzleti napilap birtokába jutott levél szerint Barnier úgy érvelt, hogy a Fed tervei radikális eltávolodást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés