Előfizetői tartalom

Szépen hasított a legnagyobb svájci bank

Portfolio
A Reuters elemzői konszenzusában szereplő 601 millió svájci frankkal szemben 988 millió frank volt a UBS első negyedéves nettó eredménye. A legnagyobb svájci bank gyorsjelentésének fontosabb részletei: - A befektetési banki üzletág a jó kereskedési eredménynek köszönhetően profitábilis volt - A privát banki üzletág 15 milliárd franknyi nettó vagyonbeáramlást könyvelt el (2007 óta a legjobb adat), a vagyonos ügyfelektől származó díjbevételek nőttek - A szabályozók által figyelt tőkemutató a banknál a versenytársakénál jobb, immár 10% fölötti.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu jövő szerdai hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Bár jóval alacsonyabb, 601 millió frankos eredményt vártak a tényleges 988 millió frankkal szemben az elemzők a UBS-től, ez utóbbi szám 5%-kal elmarad az egy évvel korábbitól. A UBS továbbra is jelentős szerkezetátalakítási folyamat kellős közepén van: 10 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés