Előfizetői tartalom

Itt a leggazdagabb magyarok listája

Portfolio
A 2012 végi eredmények alapján ma publikálták a 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadványt, az összesítések szerint már a dobogón nagy változás történt. Igaz a lista tetején Csányi Sándor maradt, viszont Várszegi Gábor és Demján Sándor helyét Bige László és Gattyán György vette át. A Napi Gazdaság összeállítása alapján a kedvezőtlen gazdasági környezet és a gazdaságpolitikai intézkedések miatt nagyon nehéz volt a milliárdosok dolga, néhány sikeresebb üzletemberen kívül a többség reálértelemben veszített a vagyonából. A listára 9 új név került fel, közülük rögtön a 9. helyre lépett fel Rákosi Tamás médiapiaci üzletember.

A 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadvány a mai napon jelent meg, a 2012-es eredmények alapján Csányi Sándor, az OTP Bank első embere végzett az első helyen. A vagyona az összesítések szerint nem növekedett, 135 milliárd forint volt, a dobogó másik két fokán viszont új milliárdosok kerültek fel. A második helyen Bige László, míg a harmadikon Gattyán György állt, mind...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés