Előfizetői tartalom

20 millió dollárt fektet a Goldman egy orvostechnikai cégbe

Portfolio
Az év eddigi részében nagy érdeklődést mutattak a befektetők az indiai cégek iránt, a Thompson Reuters összesítése szerint a legnépszerűbb célpontról van szó. Jól bizonyítja mindezt, hogy a Goldman Sachs is több tranzakciót zárt le az utóbbi hetekben. A bankóriás 110 millió dollárt fektetett egy helyi kábelszolgáltatóba, míg a mai napon kiadott közlemény szerint 20 millió dollárt tettek be egy orvostechnikai eszközöket gyártó cégbe - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! A Goldman Sachs májusban már a második akvizícióját jelentette be Indiában, a legfrissebb információk szerint 20 millió dollárt fektetnek be az indiai orvostechnikai eszközöket gyártó BPL Medical Technologies-ba. A cég Indián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés