Előfizetői tartalom

Előrelépés született az uniós bankszanálás terén

MTI
Az adóztatás, a bankszanálás, valamint az Európai Unió idei költségvetésének kérdésében konkrét haladást sikerült elérni az Európai Unió pénzügyminisztereinek keddi tanácskozásán - jelentette ki a megbeszéléseket követően Michael Noonan, az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét ellátó Írország pénzügyminisztere.

Az uniós pénzügyminiszterek tanácskozásának napirendjén az egyik leghangsúlyosabb pont az a bankunió szempontjából kulcskérdésnek tekintett irányelvtervezet volt, amely azt határozná meg, hogyan kezeljék a tagállamok bajba jutott bankjaikat. A cél az volna, hogy ennek költségeiből minél kevesebbet kelljen közpénzből fedezni, hogy az adófizetőknek ez minél kevesebbe kerüljön....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés