Előfizetői tartalom

Eladta cégét, de új kihívásokat keres a híres befektető

Portfolio
Amerikában nagy névnek számít Manuel Medina, aki egy adatközpont üzemeltető céget épített föl még az 1980-as években, és értékesített a Verizonnak 1,4 milliárd dollár értékben 2011-ben. Egy ideig azt lehetett hinni, hogy nyugdíjba vonul az alapító, azonban rövid idő után kiderült, hogy folytatni kívánja, a felhalmozott tőkét és szaktudást új befektetésekre kívánja felhasználni. Két évvel a cégeladás után egy magántőke alap felállításán fáradozik a vállalkozó, a hírek szerint a cél 250 millió dollár, ebből 50 millió a közeli családtagoktól és barátoktól jöhet össze - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Gőzerővel halad a híres amerikai vállalkozó, Manuel "Manny" Medina új magántőke alapjának a felállítása, névtelenségbe burkolózó források szerint a 250 millió dolláros alaphoz várhatóan 50 millió dollárt tud összerakni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái