Előfizetői tartalom

PSZÁF: a pénzügyi kockázatokat korlátok között kell tartani

MTI
A Felügyelet a küldetésében megfogalmazott feladatok és célok szem előtt tartásával működik, mindegyik területen jelentősen előrelépett és fejlődött az elmúlt évben, és a gyorsan változó, kihívásokkal teli környezetben is meg tudta valósítani célkitűzéseit a stratégiájában megfogalmazott irányok mentén - hangsúlyozza a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a 2012-ről szóló éves jelentésében, amelyet csütörtökön terjesztettek az Országgyűlés elé.

"A mai felügyeleti értékek, az elért felügyeleti eredmények, a felhalmozott felügyelési tudás és tapasztalatok, az egyes szakmai területek szerves összekapcsolódása, valamint az európai felügyeleti rendszerbe való beágyazottsága ad szilárd alapot arra, hogy a pénzügyi rendszer eljövendő komoly kihívásai elé is bizakodással tekintsünk" - hangsúlyozza a dokumentum elnöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés