FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Elmarad idén a bankok átvizsgálása

Portfolio
A korábbi hírekkel ellentétben jövőre halasztották a 2013-ra tervezett stressz teszteket, amelyeket eddig a londoni központú Európai Bankfelügyelet végzett el. A tervek szerint ugyanis az EKB fogja elvégezni az eszközök minőségének átvizsgálását, miután megkapja a központi bankfelügyeleti funkciót - írja a Bloomberg.

A londoni központú Európai Bankfelügyelet (European Banking Authority) 2014-re halasztotta a 2013-ra tervezett stressz tesztjeit, mivel az EKB is a bankok eszközminőségének átvizsgálását tervezi. A központi bank célja ezzel, hogy "segítsen eloszlatni az aggodalmat az eszközminőség romlása körül, amely a félelmek szerint az európai makroökonómiai folyamatok miatt következhetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés