Előfizetői tartalom

Szép növekedés, nagy tervek az Uniqánál

Palkó István, Isztambul
A biztosítási piacot folyamatosan felülteljesítve az öt legnagyobb régiós biztosító közé kíván kerülni az Uniqa International - hangzott el a társaság isztambuli sajtótájékoztatóján. A biztosító a - versenytársakhoz hasonlóan - az alacsony biztosítási penetráció miatt óriási növekedési lehetőséget lát Európa keleti felében. A magyar Uniqa Biztosító tavaly a piac visszaesésével szemben növekedni tudott, amiben az életbiztosítási szegmensben a társaság eszközalapjainak vezető teljesítménye is nem elhanyagolható szerepet játszott.

Uniqa International: organikus növekedés nagy lehetőségekkel Wolfgang Kindl, az Uniqa International vezérigazgatója ismertette: az Uniqa jelenleg húsz piacon aktív, ezek nagy része Európa keleti felében található. 38 biztosítói érdekeltséggel, 22 ezer alkalmazottal és 9 millió ügyféllel rendelkeznek. Tavaly több mint 5,5 milliárd eurós díjbevételt értek el, ennek közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés