FONTOS Maradhat az extraprofitadó, nem éri meg várni a hitelfelvétellel
 
Előfizetői tartalom

Citi: 5600 forintot ér az OTP

Portfolio
Továbbra is vételre ajánlja az OTP részvényeit a Citi. Az elemzőház véleménye szerint optimizmusra ad okot a vártnál jobb első negyedéves magyar GDP adat, a csökkenő céltartalékolás a magyar operációban, és a menedzsment optimista kijelentései az osztalék megemelésével, a részvény-visszavásárlásokkal és akvizíciókkal kapcsolatban. A Citi 5460 forintról 5600 forintra emelte célárát.

Magyarország A Citi elemzője a pozitívumok között kiemeli, hogy a magyarországi operációban a kockázati költségek már negyedik negyedéve esnek, és a következő negyedévek céltartalékképzésére az is pozitívan hathat, hogy az árfolyamgáthoz egyre több ügyfél csatlakozik. Az OTP kilátásaival kapcsolatban optimizmusra ad okot az első negyedéves magyar GDP adat is, a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés