Előfizetői tartalom

Fordulat a casco piacán is?

Portfolio
Megállt a teljes körű casco átlagdíjának évek óta tartó töretlen zuhanása - derül ki a Netrisk.hu legfrissebb adataiból. Az év első hónapjaiban regisztrált 67 900 forintos átlagdíj szinte teljesen megegyezik a tavaly ilyenkor tapasztalt szinttel. Bár a MABISZ által közzétett első negyedéves adatok szerint a casco-szerződések állománya 7,2 százalékkal volt alacsonyabb, mint tavaly ilyenkor, az online megkötött casco mennyisége idén is jelentősen nőni tudott.

Kapcsolódó cikkünk2013.05.21 MABISZ: növekedés a magyar biztosítási piaconA teljes körű casco átlagdíjak tekintetében láthatóan fordulóponthoz értünk: miután néhány év alatt csaknem feleződött a díjszint, most az egy évvel ezelőtti szinten ragadt - véli Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója. Szerinte a biztosítók a kgfb-piacot felforgató gyilkos árverseny...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés