Előfizetői tartalom

Megjelent az új devizahiteles mentőjavaslat

Portfolio
Pénteki bejelentésének megfelelően benyújtotta vasárnap a parlamentnek Rogán Antal azt a törvénymódosítási javaslatot, amely megváltoztatja az árfolyamgátra vonatkozó szabályozást. A módosítás értelmében nem csak e hét péntekiéig, hanem bármikor igényelhetnék a deviza jelzáloghitelesek a lehetőséget. A program egyéb paraméterei ugyanakkor nem változnak, így például továbbra is legkésőbb 2017 júniusának végéig élvezhetők az árfolyamrögzítés előnyei.

A Rogán Antal által benyújtott törvénymódosító javaslat egyszerűen oldja meg az árfolyamgát rugalmasabbá tételének kérdését, hiszen a programról szóló 2011. évi LXXV. törvényt mindössze egy ponton módosítja: hatályát veszti a törvény azon pontja, amely kiköti, hogy "2013. év május hónap 31." napjáig igényelhetik a deviza jelzáloghitellel rendelkezők a programba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés