Előfizetői tartalom

Hamarosan lezárulhat a vitánk Brüsszellel

Portfolio
A magyar kormány eleget tett az Európai Bizottság kérésének és megszüntette a diszkriminatív közbeszerzési gyakorlatot - ismeri el legutóbbi írásbeli válaszában Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. Mindezt annak érdekében lépte meg a magyar fél, hogy Brüsszel ne tartsa vissza tovább bizonyos uniós támogatások kifizetését. A tárcavezető szerint közel a megállapodás, arról azonban nem szól, hogy a kormány alkut köt-e a Bizottsággal és ha igen, akkor mekkora összegről mond le.

A magyar fél eleget tett az Európai Bizottság felvetésének, és módosította a kifogásolt gyakorlatot, ezért okafogyottá vált az a korábbi bizottsági döntés, amely milliárdos nagyságrendű mértékben függesztette fel az egyes uniós operatív programok kifizetését Magyarország számára - kezdi írásbeli válaszát Németh Lászlóné. A nemzeti fejlesztési miniszter elismeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés