Előfizetői tartalom

Óriásberuházás Magyarországon - Bővít a Hankook (2.)

MTI
Új beruházást kezd el a dél-koreai Hankook Magyarországon, 2013-2015 között 313 millió eurót költenek a gyár bővítésére. Az abroncsgyártó kapacitás éves szinten 12 millió darabról 17 millió darabra emelkedik. A jelentős beruházással 950 új munkahely jön létre, amellyel a cég teljes foglalkoztatott létszáma 3300-ra emelkedik - jelentette be a cég globális vezérigazgatója a magyar kormányfővel folytatott tárgyalás után.

A dél-koreai Hankook globális vezérigazgatója ma Orbán Viktorral folytatott megbeszélést, Suh Seung Hwa ezt követően hivatalosan is bejelentette, hogy a cég elindítja a magyarországi üzembővítés harmadik ütemét. A 313 millió eurós beruházás hatására az abroncsgyártó kapacitás 12 millióról 17 millióra emelkedik, ezzel párhuzamosan pedig 950 új munkahely létesül.Orbán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés