Előfizetői tartalom

74 ezer forintos ajándék a devizahiteleseknek

Portfolio
Több mint 118 ezer forintot takarított meg eddig egy átlagos devizahiteles az árfolyamgát konstrukcióval. Ebből 74 ezer forintnyi törlesztőrészlet megfizetésétől örökre mentesült, a maradék 44 ezer forint pedig a 2017 közepétől törlesztendő gyűjtőszámlára került. A PSZÁF április végére vonatkozó adataiból emellett az is kiderült: a jogosultak 35%-a, 158 ezer fő kötött már szerződést. A parlament legutóbbi döntése értelmében eltörölték a május végi jelentkezési határidőt, senki nem késett le a lehetőségről.

Kapcsolódó cikkünk2013.05.27Bármikor választható lesz az árfolyamgát2013. április 30-áig 149 701 darab gyűjtőszámlát nyitottak meg a hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások deviza alapú jelzáloghiteles ügyfeleik igénylése alapján - közölte a PSZÁF.Áprilisban mindössze 6698 db új szerződést kötöttek, de ezzel a megkötött árfolyamgát szerződések kumulált darabszáma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés