Előfizetői tartalom

Új magvető alapot indít a PortfoLion Zrt.

Portfolio
A PortfoLion Zrt. OTP-DayOne Kockázati Tőkealap néven új befektetési tőkealapot indít a DayOne Capital Zrt.-vel együttműködésben. Az új alap az induló, akár még ötletszinten formálódó vállalkozások fejlesztését célozza és 1 milliárd forint jegyzett tőkével alakul, amely kizárólag magánforrásból származik. Az alapkezelők által folytatott befektetői tárgyalások június 1-ével sikeresen lezárultak, a befektetési tevékenység a nyár közepén indulhat meg - áll a PortfoLion közleményében.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! A PortfoLion Zrt. új alappal bővíti kockázati tőkealap családját. A már működő induló, növekedési- és turnaround fázist finanszírozó alapjai mellé egy magvető fázisra koncentráló, formálódó vállalkozásokat, fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés