FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Mi lesz a devizahitelesekkel? - Varga Mihály válaszolt

Portfolio
"Minek tulajdonítja a lakossági hitelek rekordszámú bedőlését és a bankok hitelportfóliójának drasztikusan romló minőségét?" - tette fel az írásbeli kérdést Volner János jobbikos képviselő a nemzetgazdasági miniszternek. Varga Mihály egy technikai hatás mellett az árfolyamgát sikerességét, a Nemzeti Eszközkezelő terveit és a további lépésekre vonatkozó, bankszövetséggel egyeztetett javaslatokat említette válaszában.

A soha nem látott magasságba emelkedő lakossági nem teljesítő hitelállományról korábban a Portfolio.hu is beszámolt, megemlítve, hogy a frank átlagosan 7 forinttal volt drágább az első negyedév során, mint három hónappal korábban, emellett az MNB kommentárja szerint egyes lízingcégek adatainak figyelembe vétele (ismeretlen mértékben) is rontotta a márciusi nem teljesítési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés