Előfizetői tartalom

A Generali a vitorlázókra is gondol

Portfolio
A pénzügyi szektor közel 600 képviselője mintegy 60 hajón bont vitorlát a hétvégén Balatonkenesén, a XVII. Generali Bankár Kupán, valamint az ahhoz kapcsolódó XIII. Generali Biztosítási Kupán és a IV. Volvo Lízing Kupán. A Generali Biztosító 2012-ben vált a két esemény névadó szponzorává, és idén is fokozott figyelmet fordít a hajós társadalom igényeire. A társaság a Balatoni Hajózási Zrt.-vel kötött megállapodása értelmében 2013-tól több mint 1500 kishajónak szolgáltat felelősségbiztosítást összesen tíz balatoni kikötőben. Emellett olyan új, komplex casco, felelősség- és balesetbiztosítást fejlesztett ki, mely eddig egyedülálló módon személyekre vonatkozó kiegészítő balesetbiztosítást is tartalmaz.

Idén immáron 17. alkalommal rendezi meg Litkey Farkas tízszeres Kékszalag-győztes vitorlázó a Bankár Kupát a pénzügyi szektor képviselői számára. A sikeres rendezvényhez ezúttal is csatlakozik a biztosító társaságok Biztosítási Kupája, valamint ez évben már negyedszer a Lízing Kupa is. A június 8-9-én megrendezésre kerülő eseményekre összesen 60 hajót és 600 versenyzőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés