Előfizetői tartalom

Nemzetközi piacra kell kivinni az ígéretes magyar cégeket

Portfolio
A Jeremie-alapok kétségtelenül hozzájárultak a magyar startup közösség felvirágoztatásához, az Európai Uniós forrásokból is felállított alapok több tucat befektetést hoztak már, és a következő években minden adott ahhoz, hogy a kihelyezési aktivitás fennmaradjon. Az első sikeres exitre is sor került, a PortfoLion tavaly szállt ki az egyik biotechnológiai cégéből, amit egy svéd szakmai befektető vitt el. A Portfolio.hu-HVCA konferenciájának panelbeszélgetésében a tőkealap-kezelők arról is beszéltek, hogy a legnagyobb kihívás az, hogy a cégeket minél gyorsabban a nemzetközi piacra vigyék ki.

A Portfolio.hu-HVCA mai konferenciáján külön panelbeszélgetés foglalkozott a Jeremie-alapokkal, több pályázatban nyertes tőkealap-kezelő szakértője is felszólalt a beszélgetés során. A szereplők egyetértettek abban, hogy az EU visszatérítendő források és magánforrások által felállított alapok egyre több befektetést helyeztek ki az utóbbi két évben, a tevékenységük...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái