Előfizetői tartalom

Csúfos kudarcba fulladtak a bankszanálásról szóló tárgyalások

Portfolio
Nem sikerült egyezségre jutniuk az Európai Unió pénzügyminisztereinek a szombaton véget érő maratoni, mintegy 18 órás tárgyaláson az Európai Bankunió következő lépcsőjéről, a bankszanálási mechanizmusról - számolt be a Financial Times. Az egyes országok rendkívül eltérő álláspontot képviseltek, így veszélybe került a szabályozás gyors tető alá hozatala.

Szerdán ismét tárgyalóasztalhoz kell ülniük a vezetőknek, ugyanis az eurózónán belüli pénzügyminiszterek egymás között, valamint az eurózónán belüliek és azon kívüli sem értettek egymással egyet a fő kérdésekben a Michael Noonan, a soros elnökséget betöltő Írország pénzügyminisztere által elnökölt tárgyalásokon. A legnagyobb dilemma, hogy vajon mennyire legyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés