Előfizetői tartalom

A vállalkozók lázasan keresik a lehetőségeket (interjú)

Portfolio
Az MKB Bank első tapasztalatai azt mutatják, hogy felfokozott érdeklődés mutatkozik a Növekedési Hitelprogram termékei iránt. A hitelkiváltás mellett beruházásokra is van igény, vannak olyan projektek, amelyek a program hatására tudnak megvalósulni. A vállalatok számára egy fontos cél a hitelkiváltás, itt azonban látni kell, hogy a bank továbbra is futja a kockázatot, így például a hitel futamidejét nem tudják drámaian megváltoztatni. A devizahitelek kiváltása terén még a várakozásokat is meghaladja az érdeklődés, olyan cégek is vannak a jelentkezők között, akik természetes fedezettel rendelkeznek - mondta el Szabó Balázs, az MKB Bank középvállalati üzletágának ügyvezető igazgatója.

Amit a Növekedési Hitelprogramról tudni kell - Vállalati fórum a Portfolio.hu és az MKB Bank szervezésében! Portfolio.hu: A Növekedési Hitelprogram már megnyílt a vállalatok számára. Az első hetek mit mutatnak, mekkora az érdeklődés? Szabó Balázs: Már az előzetesen is komoly érdeklődésre számítottunk, ennek megfelelően jelentős keretet kértünk és kaptunk a jegybanktól....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái