Előfizetői tartalom

Vojnits: így korszerűsítjük a magyar takarékszövetkezeti szektort

Portfolio
Egységes modellt, egyetlen integrációt alakít ki az állam a takarékszövetkezeti szektorban, korszerűvé téve a takarékok működését, a legjobb külföldi példákat követve - jelentette be ma egy sajtótájékoztatón Vojnits Tamás kormánybiztos. Meghagyják ugyanakkor a szövetkezeti gazdálkodás jogi kereteit, az állam a Magyar Postán keresztül a Takarékbankban szerez többségi részesedést.

Kapcsolódó cikkünk2013.06.25Itt a döntés - Már érett a takarékok reformja2013.06.25Megjelent a törvényjavaslat: kiderült, mit akar a kormány a takarékokkal Vojnits Tamás kormánybiztos a kormány döntésének előzményei között említette, hogy 2010-ben a szövetkezeti bankok európai fórumán Orbán Viktor közölte: a szövetkezeti hitelintézetek piaci részesedését két- háromszorosra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés