FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

A köztársasági elnökhöz fordul a takarékok legnagyobb szervezete

Portfolio
A 105 tagot tömörítő Országos Takarékszövetkezeti Szövetséggel (OTSZ) nem egyeztettek a június 25-én a kormány által az Országgyűlésnek benyújtott, majd június 27-én elfogadott, a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról szóló törvényről - erősítette meg a hétvégi információkat a szervezet. Az OTSZ tagszervezetei jogorvoslatért a köztársasági elnökhöz fordultak.

Az OTSZ közleménye így fogalmaz: "A legnagyobb takarékszövetkezeti integrációt meglepte a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról benyújtott, majd három napon belül el is fogadott jogszabály, amelyet semmilyen szakmai egyeztetés nem előzött meg a szövetséggel és tagjaival. A törvény több pontján súlyosan sérti az Alaptörvény több rendelkezését és a takarékszövetkezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés