Előfizetői tartalom

Eltörpültek a brit bankok, de már vennék fel az új embereket

Portfolio
A második negyedévben közel 10 ezer állást szüntettek meg a brit pénzügyi szervezetek, a harmadik negyedévben viszont már bővülhet a létszám - hivatkozik egy tanulmányra a Bloomberg. A hírügynökség egy másik cikkében a The Banker magazin alapján azt írja: a brit bankok nyereség alapján mért részesedése mára a felére esett a 2007-esnek, miközben a kínai bankoké jelentősen nőtt.

A bankok, biztosítók és vagyonkezelők a harmadik negyedévben 1000 fővel növelhetik létszámukat - írja a Brit Ipari Konföderáció és a PricewaterhouseCoopers LLP által közösen elkészített, 94 szereplő megkérdezésével végzett felmérésében. A valóság nem mindig igazolja a várakozásokat: a második negyedévre áprilisban várt 2000 fős bővüléssel szemben 10000 fővel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés