Előfizetői tartalom

Felvásárlási hírekre emelkedik a hangszergyártó

Portfolio
A Kohlberg & Co. magántőke társaság 438 millió dolláros felvásárlási ajánlatot tett a Steinway zongorákat is előállító Steinway Musical Instruments-re. A társaság papírjai azonnal az egy részvényre jutó felvásárlási ár fölé emelkedtek, jelenleg több mint 16%-os pluszban tartózkodik a papír. Mindez leszámítva is jól megy a cég szekere, az árfolyama június végéig 44%-kal emelkedett, míg az S&P ezen időszak alatt 13%-kos emelkedést tudott felmutatni. Ez azonban nem a véletlen műve, a társaság számai egyre jobban - írja a Bloomberg.

A Steinway Musical Instruments, a 160 éves híres zongorakészítő cég tulajdonosa belegyezetett, hogy egy magántőke társaság felvásárolja. A középvállalati szegmensre fókuszáló Kohlberg & Co. vásárolja meg 438 millió dollár értékben. A cég részvényei a hírre komoly emelkedéssel reagáltak, az árfolyam több mint 15%-os pluszban tartózkodik, köszönhetően annak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés