Előfizetői tartalom

Jó hírt kapott az OTP Montenegróból

Portfolio
A montenegrói állam finanszírozási forrásokat keres az ország veszteségesen működő alumíniumkohójának adósságai megtérítésére, áll a montenegrói pénzügyminisztérium közleményében. A Kombinat Aluminijuma Podgorica összesen 102 millió euróval, vagyis jelenlegi árfolyamon számolva közel 30 milliárd forinttal tartozik az OTP-nek és a VTB-nek.

A montenegrói állam a kohóval szemben fennálló egyéb követeléseket is igyekszik kifizetni, a most megfogalmazott javaslat alapján többek között az energiaszolgáltatókkal szemben fennálló 61 millió eurós tartozást is kiegyenlítenének. Az 1200 alkalmazottat foglalkoztató alumíniumkohó fontos az ország szempontjából, hiszen az ország gazdasági teljesítményének közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés