Előfizetői tartalom

Egységes bankszanálási rendszer jöhet

Portfolio
José Manuel Barosso, az Európai Bizottság elnöke pénteken arról beszélt, hogy a Bizottság már jövő szerdán előterjeszti javaslatát az egységes bankszanálási mechanizmus létrehozására vonatkozóan. Az elnök elismerte, hogy több tagállam számára érzékeny területet érintő szabályozásról van szó, ugyanakkor hozzátette, hogy "nagyon jó javaslat lesz" - számolt be a bizottság elnökének szavairól a Bruxinfo.

José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke pénteken arról beszélt, hogy a Bizottság jövő szerdán előterjeszti javaslatát az egységes bankszanálási mechanizmus létrehozására vonatkozóan. Kérdésre válaszolva elismerte, hogy több tagállam számára kényes területet érintő szabályozásról van szó. Ezzel együtt úgy vélte, hogy "a tagállamoknak el kellene fogadniuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés