Előfizetői tartalom

Credit Suisse: 6000 forintot ér az OTP

Portfolio
Újabb elemzőház módosította modelljét az OTP-re, a Credit Suisse optimistábbá vált a magyar bankkal kapcsolatban és célárukat is megemelték. A Credit Suisse a régió más bankjaira is módosította előrejelzését, az Erstére, a Komercnire és az OTP-re optimistább, a Raiffeisenre és a lengyel bankokra pedig valamivel pesszimistább lett az elemzőház.

Módosította a régiós bankokra kiadott korábbi ajánlásait és célárait a Credit Suisse. Az OTP esetében 5100 forintról 6000 forintra emelték célárukat, de az Ersténél (17,5-ről 26 euróra), a Komercninél (3500 koronáról 3800-ra) is emelte a célárfolyamot az elemzőház. Ezzel szemben több bankra is pesszimistább lett a CS, a PKO célárat 32-ről 30 zlotyra, a Raiffeisennél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés