Előfizetői tartalom

Ötvenmillió eurót kap az OTP az Eximbanktól

Portfolio
A mai napon az Eximbank a legnagyobb magyarországi hitelintézettel, az OTP Bank Nyrt.-vel, és a szlovák, orosz, román, bolgár, szerb, horvát, valamint montenegrói leánybankjaival 50 millió euró összértékű hitelkeret-megállapodást írt alá Budapesten. Az Eximbank részéről Nátrán Roland vezérigazgató, míg az OTP Bank részéről Wolf László vezérigazgató-helyettes írta alá a hitelkeret-szerződést - közölte az Eximbank.

A megállapodás célja, hogy az érintett országokba exportálni szándékozó magyar vállalatok és kereskedelmi partnereik között létrejövő szerződéseket az Eximbank kedvezményes kamatozású hitelekkel segítse. A hitelkeret alapján az Eximbank az OTP Csoport több leánybankján keresztül nyújt magyar áruk és berendezések kiszállításához, értékesítéséhez kapcsolódóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés