Előfizetői tartalom

Dunai árvíz: 600 milliós kárigény a Generali-Providenciánál

Portfolio
Az Aegon 100 millió forintról és a Groupama Garancia 38 millió forintról szóló kárkifizetés-becslése után most a Generali-Providencia is közzétette a múlt havi árvízzel kapcsolatos adatait. Szikszai József vagyon-kárrendezési igazgató a Portfolio.hu-val ismertette: 518 árvízkár-bejelentést kaptak közel 600 millió forintos becsült összegben.

Az árvízi védekezésre fordított magasabb összegnek is köszönhetően a Generali-Providenciánál kevesebb káreset következett be, mint arra a más érintett országokban látott események alapján előre számítottak. A Generalihoz 518 db árvízkár-bejelentés érkezett, ezek becsült értéke több mint 600 millió forint. Ebből mintegy 439 db (100 millió Ft) lakossági, 79 db (500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés