Előfizetői tartalom

Egy spanyol bank is bejelentkezett a Commerzbankért

Portfolio
A német állam szeretne túladni a válság elején részben államosított Commerzbank meglévő, 17%-os állami tulajdonrészén. Eddig sajtóértesülések szerint a svájci UBS jelntkezett be a részvénypaketettért. Kiderült: a spanyol Santander bank is érdeklődik a Commerzbank eladó részvényei iránt - írja a Reuters a Die Welt értesülésére hivatkozva.

Kapcsolódó cikkünk2013.07.15Svájci kézbe kerülne a Commerzbank? - Emelkedik az árfolyamA német kormány még 2009-ben 25%-os részesedést szerzett a Commerzbankban, miután 16,4 milliárd euró, szavazati joggal nem rendelkező hibrid instrumentumok formájában segítséget nyújtott neki. Jelenleg a német állam 17 százalékos részesedéssel bír a Commerzbankbankban, amelytől a hírek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés