Előfizetői tartalom

A Bank of America is jót jelentett (2.)

Portfolio
A Bank of America az elemzők által várt 0,25 dollárosnál magasabb, 0,32 dolláros egy részvényre jutó eredményt ért el az elmúlt negyedévben. A pénzintézet 22,73 milliárd dolláros eredményről adott számot a várt 22,788 milliárdos becsléssel szemben. A hírre pozitívan reagált a bank árfolyama, a tőzsdék nyitása előtt 1,3 százalék körüli pluszban is mozogott a papír, jelenleg fél százalékkal jár magasabban a kurzus.

Örülhetnek a befektetők A Bank of America pozitív meglepetést okozott azzal, hogy a vártnál több mint 28 százalékkal magasabb, 0,32 dolláros egy részvényre jutó nyereséget ért el az előző három hónapban. A bevételeket tekintve azonban kis mértékben alulülmúlta a várakozásokat a pénzintézet, a várt 22790 millió dollárhoz képest 22730 millió dolláros eredményről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés