Előfizetői tartalom

Már nem kellenek a feltörekvő piacok a privát banknak

Portfolio
Az UniCredit privát bankja már tavaly szeptemberben csökkentette a feltörekvő piaci kitettségét, akkor az európai részvények voltak a leginkább kedveltek az intézménynél. A japán jegybank 2013-ban bejelentett lazító intézkedései hatására azonban hónapokkal ezelőtt teljes egészében kitáraztak a feltörekvő piaci részvényekből, a pénzt pedig japán részvényekbe mozgatták át - írja az Investment Europe.

Azt követően, hogy a japán jegybank bejelentette az új, és drasztikus eszközökhöz nyúló monetáris politikáját a gazdaság élénkítése érdekében, úgy döntött az UniCredit privát bankja, hogy teljes egészében kivonják a kitettségüket a feltörekvő piacokról és átcsoportosítanak a japán részvénypiacra - mondta el Manuela D'Onofrio, az UniCredit globális befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés