FONTOS Régóta nem történt ilyen a benzin árával
 
Előfizetői tartalom

A várakozásoknál jobb számokkal rukkolt elő a UBS

Portfolio
Ma reggel publikálta Svájc legnagyobb bankja, a UBS második negyedéves számait, ebből az derült ki, hogy a bank nettó eredménye 690 millió frank volt, míg az elemzők 586 millió frankra számítottak. A gyorsjelentés alapján megállapítható, hogy kezd beérni a bank által korábban lefektetett stratégia, a tőkeáttétel gyors csökkentése, az ügyfelek tőkepiaci aktivitásának növekedése és a magas privát banki aktivitás megtette a hatását. Annak ellenére tudott ilyen jó számokkal előrukkolni a cég, hogy 865 millió frankos céltartalékot kellett képezni különböző bírságokra számítva.

A UBS ma reggel hivatalosan is közzétette 2013 második negyedévére vonatkozó jelentését, ebből az derül ki, hogy nettó eredménye 690 millió svájci frank lett a negyedév során, miközben a Bloomberg elemzői konszenzusa 586 millió frank volt, vagyis jobb számokat közölt a vagyonkezelő. Mindez nem jelenthet meglepetést, mivel egy héttel ezelőtt Svájc legnagyobb bankja már előzetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés