Előfizetői tartalom

Megvannak a Jeremie 3. körének győztesei

Portfolio
Döntött a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Jeremie kockázati tőkeprogram friss nyerteseiről, az erről szóló közlemény a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. honlapján meg is jelent. Az eredeti tervek szerint 4 nyertest hirdettek volna ki, amelyek egyenként 3 milliárd forintos forrást kaphattak volna, azonban a jelentkezők magas száma miatt 8 alapkezelőt hoztak ki győztesként, ebből 4-et függő feltétellel. Utóbbiaknál még szükség van arra, hogy a Nemzeti Fejlesztési Kormánybiztos a szükséges forrásátcsoportosítást jóváhagyja.

A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. honlapján megjelent egy közlemény, amely tartalmazza, hogy kik lettek a nyertesei az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram (más néven Jeremie 3. kör) friss pályázatának. A kiírás még áprilisban jelent meg, a beérkező pályázatok magas száma miatt többször is elhalasztották az eredményhirdetés időpontját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés