Előfizetői tartalom

Az MKB Bank romániai leánya egyelőre nem kelt el

Portfolio
Annak ellenére, hogy 2012 áprilisában már az amerikai vagyonkezelő Pinebridge már adásvételi szerződést írt alá az MKB Bankkal annak romániai leányvállalatának megvásárlásáról, most a Heti Válasz arról írt, hogy a tranzakció a bankon kívül álló okok miatt meghiúsult. Új vevőjelölt viszont már jelentkezett, az átvilágítás folyamatban van és hamarosan egy újabb adásvételi szerződés aláírására is sor kerülhet.

Az amerikai vagyonkezelő Pinebridge, amely többek között alapkezeléssel és alternatív vagyonkezeléssel is foglalkozik, még 2012-ben döntött úgy, hogy megvásárolja az MKB Bank romániai leányvállalatában, az MKB Romexterra Bankban meglévő 92,4%-os részesedését. A bank azért döntött az értékesítés mellett, hogy a helyzetét megerősíthesse. Az MKB Bank 2012 áprilisában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés