Előfizetői tartalom

Vádat emeltek a Bayern elnöke ellen adócsalás miatt

Portfolio
A Bayern München elnöke, Uli Hoeness ellen hivatalosan is vádat emelt a tartományi ügyészség adócsalás miatt. A futball-legendának és ügyvédeinek egy hónapja van választ adni a vádakra, míg a regionális bíróságnak szeptember végéig kell dűlőre jutnia. Sajátosság az ügynek, hogy januárban saját maga ellen tett feljelentést a Bayern elnöke, amit enyhítő körülményként vehetnek majd figyelembe. Az eltitkolt svájci számla a hírek szerint elsősorban tőzsdei spekulációkra szolgált - írja a Reuters.

A müncheni tartományi ügyészség hivatalosan is vádat emelt adócsalás miatt kedden a Bayern München elnöke, Uli Hoeness ellen. A német válogatottban világ- és Európa-bajnoki címet is szerző Hoenessnek és ügyvédeinek négy hete van arra, hogy választ adjon a megfogalmazott vádakra, ezt követően a hivatalosan eljáró regionális bíróság feladata, hogy eldöntse, elindítják-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés