Előfizetői tartalom

Esett a Plotinus fair értéke

Portfolio
A július végi helyzet alapján a Plotinus egy részvényre jutó saját tőkéje (BVPS) 2380 forinton állt, ami 4,2%-kal marad el az egy hónappal ezelőtti értőktől. Az utóbbi hónapokban nem ment annyira jól a vagyonkezelőnek, azonban az év első felének kimagasló eredményei fényében az átmeneti korrekció is belefér. Ebben az évben a BVPS 31,2%-kal emelkedett, hiszen tavaly év végén még 1814 forintos BVPS-t láthattunk.

Vasárnap a Plotinus bejelentette, hogy a társaság egy részvényre jutó saját tőkéje (BVPS) a 2013. július végi helyzet szerint 2380 forint. A legutóbbi tájékoztatás, a június végi adatok alapján a társaság BVPS-e 2485 forinton állt, vagyis egy hónap leforgása alatt 4,2%-ot csökkent a cég fair értéke. Az utóbbi hónapokban inkább a BVPS csökkenése volt irányadó, május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés