Előfizetői tartalom

Hatalmas leépítés a Dunaferrnél (3.)

Portfolio
Rövidesen megkezdődik a létszámleépítés az ISD Dunaferr Zrt.-nél a korábbi tulajdonosi terveknek megfelelően - közölte a társaság hétfőn. A közlemény szerint a leépítéssel járó hivatalos eljárás augusztus 15-én kezdődik, melynek következtében 1500 fő veszítheti el munkáját. A társaság tájékoztatásából az is kiderül, hogy a jövőben a hengerelésre kíván fókuszálni, a folyékony fázist viszont egy kohóval tervezik működtetni a korábbi kettő helyett. A Vasas Szakszervezet elérhetővé tette a döntésről szóló levelet, melyben Oleg Mkrtchan, az ISD Korporáció vezérigazgatója részletezi a döntés hátterét és igyekszik cáfolni azokat a híreket, miszerint a Dunaferr veszteségének fő oka az import buga megnövekedett aránya lenne.

Múlt pénteken született meg a döntés A Dunaferr közleményéből kiderül, hogy a bejelentést a tulajdonosok képviseletében augusztus 9-én tette meg Oleg Mkrtchan, az ISD Korporáció vezérigazgatója, az ISD Dunaferr Zrt. igazgatóságának tagja és Evgeny Potapov, az ISD Korporáció gazdasági vezérigazgató-helyettese. A tulajdonosok képviselői találkoztak az ISD Dunaferr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés