Előfizetői tartalom

MNB: 2010 tavasza óta rosszabb a tipikus devizahiteles helyzete

Portfolio
Az MNB cikksorozatot tesz közzé honlapján a lakossági devizaalapú jelzáloghitelekről, amelynek célja, hogy a devizahitelek problematikájával kapcsolatban a" közvéleményt megismertesse a főbb tényekkel, összefüggésekkel", továbbá "segítsen kialakítani a megfelelő szempontrendszert a probléma rendezéséhez." A Balog Ádám alelnök és Nagy Márton ügyvezető igazgató által készített első cikk címe: "Forint és devizahitelek: ki járt jobban?"

A Portfolio.hu alábbi elemzésében foglalkozott legutóbb részletesebben is ugyanezzel a témával, hasonló eredménnyel:Kapcsolódó cikkünk2013.06.24Friss adatok: totális bukásra állnak a frankhitelekA szerzők megállapítják: a törlesztőrészletek tekintetében egy tipikus devizaalapú jelzáloghitel-adós egészen 2010 tavaszáig jobban járt (alacsonyabb volt az aktuális törlesztőrészlete)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés