Előfizetői tartalom

Az ázsiai alapkezelési szolgáltatásokra fókuszál a Wells Fargo

Portfolio
Az amerikai Wells Fargo legfőbb célja, hogy Ázsiában piacot tudjon szerezni, leginkább az alapkezelési szolgáltatásokban látnak fantáziát. A cég már most is több mint 20 intézményi befektetővel dolgozik együtt, többek között hedge fundokkal, magántőke társaságokkal és egyéb alternatív vagyonkezelőkkel. A régió nagyon attraktív, a kötvénykibocsátások például rekord szinteken vannak, a piachoz való hozzáférés azonban kisebb intézményi befektetők számára nehézkes. A Wells Fargo itt akar hidat képezni, egyes szolgáltatások kiszervezésével és adminisztrációs feladatok ellátásával hosszabb távon szép eredményeket érhetnek el - írja a Bloomberg.

A világ legértékesebb bankja, az amerikai Wells Fargo azt akarja elérni, hogy Ázsiában évente legalább 20%-kal tudjon növekedni azoknak az intézményi ügyfeleknek a száma, akik hozzáférnek a bank alapkezelési szolgáltatásához. A globális alapkezelési szolgáltatások üzletágának vezetője, Christopher Kundro szerint jelenleg 20 intézményi ügyféllel dolgoznak együtt a régióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés