Előfizetői tartalom

Újabb tízmilliárd feletti veszteség az MKB Banknál

Portfolio
Az első negyedévi 61 millió euró után újabb 47 millió eurós adózás előtti veszteséget könyvelt el a második negyedévben az MKB Bank - derült ki a bajor anyabank ma közzétett jelentéséből. A negyedéves veszteség közel 14 milliárd forintnak felel meg a magyar nagybanknál, ebből 4,4 milliárd forintos mínuszt a kormány által kivetett egyszeri különadó okozott.

Nyereséges a Bayern LB Az MKB-val ellentétben a bajor anyabank, a BayernLB nyereséges volt az év első felében: a hétfőn közzétett féléves jelentés szerint a társaság 719 millió eurós profittal zárta 2013 első hat hónapját. A jelentés az alábbiakat emeli ki: - Pozitív trend a kereskedelmi banki, ügyfélorientált tevékenységben: az alapvető üzletágak 419 millió euróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés