Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: százmilliárdokat kapnak a devizahitelesek

Portfolio
Jelentősen csökkenteni fogja a devizahitelesek havi törlesztőrészletét a készülő mentőcsomag - mondta a Reuters tudósítása szerint Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke a kormány képviselőivel folytatott keddi tárgyalás után. Szavai alapján a magyar bankszektor a következő években több százmilliárd forintot vállal át az adósoktól.

Költséges a csomag A magyar bankok viselnék a terhek nagy részét az új devizahiteles mentőcsomagból - mondta Patai. Az új terv több évre elosztva több százmilliárd forintba kerülne a bankoknak, az állam a költségek kisebb részét viselné csakúgy, mint a devizahitelesek. Kompromisszumos megoldás A könnyítő program elmondása szerint a bankok javaslatán alapul. Mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés