Előfizetői tartalom

Egyszerűsíti termékkínálatát a JP Morgan

Portfolio
Tavaly kezdte el a JP Morgan felülvizsgálni az alapkínálatát, most nyáron jutottak el oda, hogy az első lépéseket megtehessék. Európában indult el a folyamat, júniusban 3 alapnál, júliusban 11 alapnál, míg most augusztusban szintén 11 alapnál történtek változások. Az esetek többségében az alapok jogutód nélkül szűntek meg, viszont sor került összeolvadásra és beolvadásra is. A JP Morgan szerint a termékkínálat egyszerűsítésére az ügyféligényeknek való minél jobb megfelelés miatt van szükség. A folyamatnak pedig még csak az elején tartanak, még várhatóak hasonló akciók Amerikában és Ázsiában is - írja a Financial Times.

Az amerikai JP Morgan egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a teljes alapkínálatánál átfogó felülvizsgálatot tart, ennek következtében megszaporodtak az alap bezárások az utóbbi időben a cégnél. Az átalakítások első körben Európát érintették, júniusban 3, júliusban 11, míg augusztus elején további 2 alapnál történtek változások, az esetek többségében az alapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés