Előfizetői tartalom

Leépítés az Allianz külföldi alapkezelőjénél

Portfolio
A német alapkezelő Allianz Global Investors a tevékenységét már korábban felülvizsgálta, a cég döntése értelmében összességében 150 munkavállalótól váltak meg, ezzel együtt a dolgozói létszám 2650 főre csökkent. A vezetőség szerint bizonyos tevékenységek kiszervezése nettó megtakarítást eredményez a cégnek, ráadásul az átalakításokhoz kedvező a környezet, az alappiacon a pozícióikat folyamatosan növelni tudták - írja a Financial Times.

Az Allianz Global Investors (AGI) alapkezelő már korábban eldöntötte, hogy világszerte létszámleépítésbe kezd, most hivatalosan is bejelentették, hogy 150 munkavállalótól megváltak. A stratégiai felülvizsgálat során jutott erre a döntésre, az AGI létszáma ennek következtében 2650 főre csökkent. A költségek racionalizálása miatt a társaság úgy határozott, hogy egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés