Előfizetői tartalom

Új vezetés a Magyar Fejlesztési Banknál

Portfolio
Baranyay Lászlót, a Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MFB) elnök-vezérigazgatóját az Európai Beruházási Bank (European Investment Bank, EIB) alelnökévé választották meg. Emiatt Baranyay László közös megegyezéssel távozott az MFB éléről. Az alapítói jogokat gyakorló Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter Nagy Csabát nevezte ki az MFB vezérigazgatójává - közölte a bank.

Az MFB igazgatósága Lontai Dánielt választotta meg elnökévé. A változások 2013. szeptember 1-jével léptek hatályba. Nagy Csaba az MFB igazgatóságának tagja, a Takarékbank Igazgatóságának tagja. Szakmai múltja a pénzügyi szektorhoz köti, 1997-től 2011-ig az OTP-csoportban dolgozott, előbb értékpapír-forgalmazási területen, azután az OTP Jelzálogbank vezérigazgató-helyetteseként....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés