Előfizetői tartalom

10 milliárd forintért vesz új buszokat a Volánbusz

Portfolio
A Volánbusz Zrt. eredményt hirdetett a 167 autóbusz beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárásban 2013. szeptember 5-én. A vállalatnak a jövő év első negyedévétől kezdődően 106 szóló kialakítású MAN és 61 csuklós Rába-Volvo autóbusz forgalomba állítására nyílik lehetősége. A Volán társaságok járműbeszerzési programját újraindító megrendelés összértéke mintegy 10 milliárd forint - derül ki a NFM közleményéből.

A lezárt tender mellett folyamatban van egy újabb 49 autóbusz beszerzésére irányuló, járműpótlási célú közbeszerzési eljárás is. A Volán társaságok járműbeszerzéseit 2010 nyarán függesztették fel, mivel ekkor még nem született döntés a vállalatok - beszerzendő járművek darabszámát és összetételét alapvetően befolyásoló - átalakításáról. Az autóbuszos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés