Előfizetői tartalom

44 milliárdot oszt szét a Budapest Bank

Portfolio
A Budapest Bank az MNB által rendelkezésére bocsátott teljes keretösszeget, azaz 44 milliárd forintot határidőre leszerződte. Összességében több mint 700 ügylet esetében került sor szerződéskötésre a program keretében. A vártnál nagyobb volt az érdeklődés az új hitelek iránt, amelyek az I. pillér 50%-át teszik ki. A bank célja az volt, hogy minél több vállalkozás részesüljön a kedvező forrásból, ezért a mikrovállalkozások számára is külön keretet biztosított.

A bank a megadott határidőre leszerződte az MNB által rendelkezésére bocsátott teljes refinanszírozási keretösszeget, azaz 44 milliárd forintot, annak köszönhetően, hogy helyesen mérte fel a kvóta meghatározásánál a piaci igényeket, és munkafolyamatait hatékonyan és gyorsan szervezte meg. A vártnál nagyobb volt az érdeklődés az új hitelek iránt, és a bank stratégiájában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés